DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Oya-Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

Milli Eğitim Bakanımızdan Mesaj Var

Mrt

"Tatil oldu diye öğrencilerin dışarda gezmelerine izin vermeyelim. Milano'da ilk okul tatili olduğunda, öğrenciler sokaklara, kafelere akın etti. Gençlerin taşıyıcılığını yaptığı virüs, en çok yaşlıları etkiledi. Aynı durumu yaşamamamız için, bu tatili bir şenlik vesilesi gibi görmeyip, önerildiği üzere öğrencilerimizin tatillerini evlerinde geçirmelerini ve bu süreçte özellikle tatilin 2.haftasını Uzaktan Eğitim yolunu takip ederek tatillerini değerlendirmelerini sağlayalım.

Müfit Can SAÇINTI

27.02.2020 perşembe günü 13.30 da okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşacaktır.

Futsal Erkek Maçımız saat 09.00 da Hasan Güngör Kapalı Salonunda yapılacaktır.

Kas

Okulumuzda 23 Kasım 2019 cumartesi günü kurs yapılmayacaktır.

Kas

Değerler eğitimi Zirvesi kapsamında 20.11.2019 Çarşamba günü saat 20.00 de Nihat Zeybekçi kongre ve kültür merkezinde Prof. Dr. Necati Cumalıoğlu ve Prof. Dr. Kazım ÇELİK Zirve programında konuşmacı olacaklarıdır.

Sevgili velilerimiz;

Ara tatillerde eğitime ara vermiyoruz. Çocuklarımızı hayattan öğrenmeye, gönderiyoruz, demiştik. Yarın akşam itibarıyla, Denizli ili  ara tatil faaliyetlerini, anaokulu, ilk, orta ve lise düzeylerinde 'aratatil.meb.gov.tr' internet adresinden görebilirsiniz.

Kas

Ankara Gezisi 2. Etap 11. Sınıflar hareket saati 23.00 Valilik önüdür.

Kas

Okulumuz derslikelrinde herhangi bir kitap, defter, resim dosyası bırakılmaması; bırakılması halinde geri dönüşüme gönderileceği duyurulur.

Kas

Okulumuz 9,10 ve 11. sınıflara yönelik deneme sınavımız saat 8.50 de başlayacaktır.

Kas

Coğrafya yazılısı 7 Kasım Perşembe 5.ders saatinde yapılacaktır.

Kas

9-10-11. Sınıflar 3. ders saatinde Türk Dili ve Edebiyatı ortak sınavı olacaklardır.