Nis

Okulumuzda 9.Sınıflar Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.

Finale kalan 9/A - 9/C - 9/I sınıfları kalmıştır.

Yarışma 1.miz 9/C Sınıfımız olmuştur.

Tebrik Ederiz.

Nis

Yılda sadece 5 sporcu alan tek kız yatılı eğitim veren Konya TOHUM Merkezine seçilen öğrencimiz Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Dr. Adem USLU tarafından ödüllendirildi.

Nis

11-A sınıfı öğrencimiz Gizem Nur Köroğlu taekwondo branşında yılda sadece 5 sporcunun seçildiği Türkiye olimpiyat hazırlık merkezi (TOHUM) sporcusu olarak Türkiye'de tek yatılı kız olarak hizmet veren Konya TOHUM merkezine seçilmiş olup Denizli ilimizin ilk taekwondo branşında olimpiyat merkezine seçilen sporcusu unvanını almıştır daha önce de Türkiye dereceleri olan uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil etmiş bir sporcu olarak öğrencimizi tebrik eder, beden eğitimi öğretmenimiz  Hülya ÖZER'e teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 10.Sınıf Öğrencisi Yasin AKÇA Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmasında ''BİR ŞİİR BİR NEFES'' 13-17 Yaş Arası Erkek kategorisinde il 2. Olmuştur. Öğretmenlerimiz, velimizi ve öğrencimizi teberik ederiz.

Mrt

'Everything starts with one step' e-twinning projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladıkları tohum toplarını doğaya fırlattık.

Mrt

İl Jandarma Komutanımız Albay Veysel YANIK'a okulumuza ziyaretleri ve öğrencilerimize bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz. Araç simülasyonu be K9 köpekleri Manşet ve Atrotion da öğrencilerimizin ilgi odağı oldu.

Mrt

The Barine'nin kurucusu, Tekstil Mühendisi Sayın Şeyma Sijan Şengil, Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi olarak düzenlediğimiz, kariyer günü etkinliğimize konuşmacı olarak katılmıştır. Öğrencilerimizle yaptığı, çok keyifli bir o kadar da verimli sohbeti için kendisine teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden, Tuğba Yıldırım Karabacak 'ın da katılımcısı olduğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında, Forum Çamlık'ta açılan "Kadın Gözüyle Kadın" sergisinine, öğrencilerimizin ziyaretinden kareler...

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Huriye GÖKOĞLAN Romanya'dan 1, Türkiye'den 7 toplam 8 ortak okulun 11 öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip ile "Are we fed or poisoned?" isimli eTwinning projesi yürütmeye başlamıştır. Öğretmenimiz, 10. sınıflardan 7 öğrencisiyle yiyeceklerdeki katkı maddelerinin zararları ve sağlıklı beslenme konusunda araştırmalar yapıp "Besleniyor muyuz yoksa zehirleniyor muyuz?" sorusuna cevap arayacaklardır.

Mrt

''CULTURAL HARITAGE, FOLK DANCE AS A REFLECTION OF LOCAL CULTURE''  projemizi tanıtma ve yaygınlaştırma etkinlikleri kapsamında projemizde özveriyle çalışan öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda projemizi tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tanıttı.

Öğrencilerimize ve danışman öğretmenimize teşekkür ederiz

Projemize emek veren, projemiz boyunca özverili bir şekilde çalışan,e tkinliklerde aktif rol alan proje öğrencilerimize bir teşekkür olarak katılım belgelerini Okul Müdürümüz  Mustafa KÖSECE verdi.

icerikler/cultural-haritage-folk-dance-as-a-reflection-of-local-culture_12685266.html

Mrt

4 Mart 2022 Cuma Günü ilimizde yapılan eş zamanlı tatbikat okulumuzda  gerçekleştirilmiştir.

Projemiz kapsamında Keşkek yaptık

Yöremizinde düğünlerin, hayırların ve daha bir çok özel günün tadına doyulmayan lezzeti Keşkek proje öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Sonrasında tüm okul olarak afiyetle yendi.

''Elindedir Bağlama'' türküsünü seslendirdik

Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi olarak ''CULTURAL HERITAGE, FOLK DANCE AS A REFLECTION OF LOCAL CULTURE'' adlı e-Twinning projemiz kapsamında Müzik öğretmenimiz Damla Yılmaz, önderliğiyle proje öğrencilerimiz ve projemizde bizlere her konuda destek olan öğretmenlerimizle Denizli yöremizin güzel türküsü ''Elindedir Bağlama''yı seslendirdik.

Halk oyunu etkinliğimizi sergiledik

Yerel kültürümüzün bir yansıması olan halk oyunlarımız proje öğrencilerimiz tarafından sergilendi. Fizik öğretmenimiz İlker Oğuz önderliğinde çalışan kız öğrencilerimiz ''Denizli'nin adım adım yolları'' adlı türküyle figürler sergilerken erkek öğrencilerimiz ise ''Tavas Zeybeği'nden figürler sundular.