T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Oya-Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Oya-Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Telefon
0555 183 67 33
Belgegeçer
02582512100(20)
WEB
https://oyaenderabaliogluanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres
ESKİHİSAR MAH. PAMUKKALE BULVARI 1/1 MERKEZEFENDİ DENİZLİ pamukkale yoluna girip sevindik dolmuşlarının son durağından geçerek okula ulaşılabilir.
Vizyon
Öğrencilerin yanlışlarının değil, doğrularının görüldüğü bir çevre, var olan yaratıcılığı cesaretlendirmek, var olan olumlu davranışları ödüllendirmek, yalnızca ezberci bir eğitim değil, erişkinlik hayatında başarılı olabileceği üstün yetenekli, görevine tutkun, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kişiler yetiştirmektir.
Misyon
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen çalışkan, vatansever ve demokrasiye inanan dürüst bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Şu anda içinde bulunduğumuz durum nedir? Gelecekte olmamız gereken durum ne? Biz kimiz? Ne yapmalıyız? Mükemmele ulaşmak için bireylerin ne yaptığı değil, grupların ortaya çıkaracakları güç ve başarılar önemlidir.
Başarılar
Öğretmen :75
Öğrenci :1240
Derslik :40
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :830
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:00-15:00
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza ulaşım pamukkale yoluna girdikten sonra,altgeçit bitimindeki ışıklardan sola dönerek sağlanmaktadır. Sevindik dolmuşları ziyaretçilerimizi okul girişine kadar bırakmaktadır. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinden okulumuza geçiş yoktur.
Servis Bilgisi
Servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz özel Seviye okullarının üst tarafında, Çelikkol Fabrikasına 50 mt ve sevindik dolmuş duraklarına 80 mt uzaklıktadır.(Okulumuza ulaşım pamukkale yoluna girdikten sonra,altgeçit bitimindeki ışıklardan sola dönerek sağlanmaktadır.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞEHİR MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri
1360
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır