2.Dönem Öğretmenler Kurulu Gündem Maddeleri

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması
  3. Son Öğretmenler Kurul Kararlarının değerlendirilmesi
  4. 2023 Eğitim Vizyon Belgesinin İncelenmesi
  5. 2021-2022 Eğitim Öğretim 1. Yarıyılı 9.10.11.12 sınıflarının başarı durumlarının değerlendirmesi.
  6. Psikolojik Danışma ve rehber öğretmenlerin yılık planla ilgili kurula bilgi vermesi.
  7. 2021-2022Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu disiplin durumlarının değerlendirilmesi.
  8. Öğretmen Nöbet Görevlerinin Orta Öğretim kurumlar yönetmeliğinden okunması.
  9. Ortak sınavlar ile ilgili açıklamalar, sorumluluk sınavları ile ilgili görüşmeler.(sınavlarla ilgili yönetmelik maddelerinin okunması).
  10. Kalite Kurulu Ekiplerinin Görevlerinin Hatırlatılması. Akademik başarıyı arttırma ve devamsızlığı azaltma ekibinin çalışmalarının gözden geçirilmesi. Öğrenci devamsızlıklarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler, Öğrenci nöbetleri, Öğrenci derse geç kalması halinde derse alınış şeklinin tekrar değerlendirmesi ile dersten öğrenci çıkışlarının gözden geçirilmesi. İdareci, öğretmen,  memur, hizmetli, öğrenci veli ve çevre ilişkileri
  11. Okul stratejik planının incelenmesi, 2019-2023 stratejik plan hazırlama ekibinin yaptığı çalışmalar ve çalışma kapsamının tespit edilmesi. Öğrenci ve öğrenme merkezli eğitim ile ilgili görüşmeler.
  12. Okulun 2021-2022 2. Dönem Eğitim Öğretime hazırlanması ve eğitim öğretimin daha etkin ve verimli  şekilde yapıla bilmesi için alınması gereken tedbirler. DYK kurslarının verimli hale getirilmesi. YKS (TYT ve AYT)'ye yönelik çalışmalar hakkında bilgi verilmesi. EBA E-KURS modülünden faydalanılması. Eba e-kurs modülüne girişlerin bakanlık tarafından takip edildiğinin anlatılması.
  13. Öğretmen, devam-devamsızlık, hastalık ve izin işlemleri, göreve geç gelme ve nöbet görevleri, derse giriş ve çıkışlar. Ders defteri, Nöbet defteri ve ziyaretçi defterinin tutulması ile ilgili açıklamalar.
  14. Ülke, İl ve İlçe düzeyinde yürütülen projelerin görüşülmesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmesi.

15.  Ölçme Değerlendirme Biriminin Çalışmaları.

1. Müdür Yardımcılarının görev dağılımı ve organizasyon şeması hakkında bilgi verilmesi.
  2. Çalışma takviminin gözden geçirilmesi.
  3. Zümre öğretmenler toplantı teslim tarihinin belirlenmesi.
  4. 2. Dönem Veli toplantı tarihinin belirlenmesi.
  5. Dilek ve temenniler
  6. Kapanış.